Tentenverhuur Betuwe

Bent u op zoek naar een bedrijf voor tentenverhuur in de Betuwe? Wij zijn gevestigd in de Betuwe en leveren de meest uiteenlopende tenten. Onze tentenverhuur is in de Betuwe bekend en zeer gewaardeerd. Naast onze tentenverhuur in de Betuwe kunt u ook terecht voor alle aanverwanten artikelen. Van een kop en schotel, tot tafels, stoelen maar ook de benodigde drank. Kijk in onze online catalogus voor de mogelijkheden.

Kwaliteit

Onze tentenverhuur in de Betuwe al jaren actief. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit tenten. Wij komen de tenten opbouwen en breken deze na afloop weer af. Onze tentenverhuur in de Betuwe levert kleine partytenten maar ook enorme feesttenten voor alle gelegenheden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van tenten in de Betuwe? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0488 451 782 of door te mailen naar info@totaaltent.com. Wilt u een brochure ontvangen voor de diensten van onze tentenverhuur in de Betuwe, dan kunt u deze eenvoudig online aanvragen.

 


 * Groot assortiment
* Eigen materiaal
* Scherp geprijst 
* Snelle levering
* Vakkundig montageteam
* Levering door heel Nederland
* Direct online bestellen
* Ruim 20 jaar ervaring 

Totaaltent.com

Expeditieweg 9
6673 DV Andelst
T. 0488 451 782